söndag 26 juli 2009

Gösfestivalen Åsunden



Ställde upp i gösfestivalen i år också och inte bara gösanatta då tävlingarna är ju så tätt inpå här man bor. Fisket börja vid 17.00 och slutar 9.00 på morgonen där på så det är ju en lång tvälingstid man ska orka med. Den här gången var Niclas med igen, Micke så klart och Albin skulle vara med oss och föra med sig lite av hans tur hade vi hoppats på. Men det gick ju sådär bra. Vi fick upp 5 gösar som fick simma vidare och en abborre. Vi trollade i stort sett hela tiden förutom strax mer än en timme då vi testade lite vertical jigg på den tidiga natten innan vi gick upp på land för att lägga oss några timmar mellan 00.30 till 03.00 ungefär och sen fortsätta med lite morgon trolling var planen.

Men efter många timmar körandes så konstatera vi att man måste nog meta eller nått i den där sjön för trolling ger ju inte mycket. Så ska man åka dit igen så är det mete kan jag lova.

Den här gången hade vi tur med vädret och det var lugnt på sjön och knappt nått regn alls. Förutom när vi sov lite men då hade vi hittat tak över huvudet...

Tack Micke för en kämpa insats på morgonen...
Posted by Picasa

Inga kommentarer: